Léčba alergie v těhotenství

Dobrý den, jsem alergik a do toho mám průduškové astma.. před pár dny jsem zjistila, že jsem těhotná, má alergoložka má nyní ale dovolenou, proto píši sem. Užívám 1x denně Aerius a 2x denně si stříkám Combair, může to být pro mimčo nějaký problém? Mám v léčbě normálně dále pokračovat, nebo raději léky přestat brát? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Zatím v zavedené léčbě pokračujte dále.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x