Léčba chlamidií

Dobrý den, je to asi 5 tydnu, kdy po problemech (paleni pri curani) mi byla zjistena chlamidiova infekce. Byl mi nasazen Doxybene na 20 dni, ale objevila se mi vyrazka a po 10 dnech jsem to vzdal a sel k doktoru znovu, dali mi na to masticku + Azit..... 2 tablety týdne na 3 týdny .. jsem 4 dny po využívání, jednom bezpečním mazlení s přátelkyní a cítím, že dole stále není něco v pořádku, jako bych měl citlivou moč. trubici, ne ideální erokci .. zajímalo by mne, jaký by byl dle Vašeho názoru další postup .. měsíc na antibiotikach a asi to není ještě dobré .. a ještě by mne zajímalo, jestli jsem mohl léčbu natolik narušit, když jsem si o štědrém dnu dal nějaký ten aperitiv na zapití (bylo to v půlce týdne .. mezi užívání toho druhého antibiotika - pondělí 2 prášeky .. sobota štědrý den) .. děkuji za Vaši radu .. jelikož jsem byl na kožní v nemocnici, kde je každý den jiný doktor, přiznám se, že mám ve Vás trochu větší důvěru, snad mi poradíte, co bych měl dál dělat

Odpověď odborníka:

Podráždění močové trubice může ještě nějakou dobu přetrvávat. Doporučuji hodně pít a užívat řepíkový čaj pro lepší hojení. za 3 týdny po skončení léčby by bylo vhodné provést kontrolní odběry z močové trubice. Problémy s erekcí mohou být psychosomatického původu.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: