Léčba moučnivky

Dobý den, chtěla bych se zeptat na léčbu moučnivky (Soor). Můj 6 měsíční syn má již asi 3 týdny moučnivku, mažeme genciánovou viloetí, ale valný úspěch nemáme, ač jsem mazala i bradavky (doposud jen kojím), vyvařila dudlíky, omyla hačky..Molučnivka se opět vrátila. Poraďte prosím, co jiného kromě genciány lze použít? A také by mě zajímalo, zda je možné užívat gencián dlouhodobě, třeba více jak týden? Předem děkuji za odpověď. Zdraví Jana Ž.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, genciánovou violeť se nedoporučuje používat dlouhdobě, zejména ne vnitřně. Je vhodné zvážit podávání probiotik, které podpoří normální střevní flóru. Pak je otázka, co je podkladem moučnivky Vašeho syna. Odhalení příčiny zpravidla vede k určení odpovídající léčby.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Moučnivka | Od: Maja | 7.6.2015 11:05
Dobrý den můj 15 měsíční syn byl před 14 dny
na očkování,a od té doby byl nachlazený,měl
zvýšenou teplotu,a chytil moučnivku má jí po
celém krku,hlasivkách a pořád sípe,lékařka
nechala udělat krevní testy kde byl úbytek bílých
krvinek,po třech dnech už byl odběr v
pořádku,jenže moučnivky se nemůžem
zbavit,lékařka mi pokaždé předepíše vodičku
která pomůže do dvou dnů a jak přestanem
mazat tak malí už zase sípe,jsem už z toho
zničená,nevíte co by nám pomohlo?slyšela jsem
o mycomax sirup a infecto soor gel,děkuji.
reagovat
re:Moučnivka | Od: uLékaře.cz | 8.6.2015 13:51
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: