Léčím se antidepresivy,léky na epilepsii,karpální tunely...epilepsie je dlouho bez křečí.tíseň,deprese na prsou se i pře

Je mi pořád zle.Už několikrát jsem hledala východisko v sebevraždě.Jsem packal!Vždy mi bylo jen dlouho zle.Nechci to opakovat.Má teď větší strach

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nacházíte se nepochybně v hodně složité situaci. Přesto, nebylo by možné obrátit se na nějakého lékaře, který by Vám nejen předepsal léky, ale poskytl také terapii? Vaší situaci neznám, možná už jste to zkoušela a opakovaně se zklamala, ale to co píšete zní moc náročně, a myslím, že byste potřebovala se svojí situací pomoci. Nevím jestli by pro Vás bylo finančně únosné platit si psychoterapeuta, pokud ne, tak se určitě můžete obrátit na nějakého klinického psychologa nebo psychiatra, který provozuje i psychoterapii (to znamená, že Vám nedá pouze léky, ale bude se s Vámi o Vaší situaci také bavit) a má smlouvu s pojišťovnou. Z toho, co píšete zní, že svůj život takto skončit nechcete, a tohle by mohla být cesta, jak situaci zvládnout. Že byste si našla někoho, komu byste se mohla pravidelně svěřovat se svými problémy. Pokud byste potřebovala, můžete napsat i mně osobně s více podrobnostmi a můžeme společně zkusit najít nějaké řešení Vaší situace (kontakt na mě naleznete na mém webu: www.psychoterapie-klimes.cz ). Určitě si tedy nemyslím, že jste packal, ani že byste měla Vy o sobě tak uvažovat. Myslím si, že potřebujete se svou situací pomoci. Tak pokud budete chtít, tak se ozvěte. Držím palce. S pozdravem Petr Klimeš

Mgr. Petr Klimeš
Mgr. Petr Klimeš

Specializace: Psychologie
Pracoviště: Psychoterapie Mgr. Petr Klimeš, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+6 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: