Léky

po ablaci plicních žil mi byl vysazen rytmonorm 150mg 1/0/1 a nasazen agilok zok 25mg 1/0/0. Cítím přeskakování. Může to být vysazením nebo nasazením léku. Beru ještě Orcal 10mg. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bude vhodné natočení EKG nebo EKG Holter. Mohla se arymie vrátit, proto bude nutné EKG. Pokud jste při Rytmonormu neměla obtíže, mohl by se vrátit. Doporučuji kontrolu o ošetřujícího kardiologa.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: