Léky na panické úzkosti

Psychiatr mi predepsal Mitrazapin Sandoz 15mg,na noc mam uzivat pul tablety,ale po te jsem na druhy den otupela a nemuzu ani ven.Tak jsem zacala brat po porade s dr ctvrt tablety,ale nespim v noci vubec.Nevim co mam delat zda jit vymenit leky a nebo pockat beru je 3 dny a lecim se s panickou uzkosti,dekuji za odpoved.Hamzova

Odpověď odborníka:

Andreo, zkuste ještě chvilku vyčkat, pokračujte s dávkováním čtvrt tablety několik dní (cca týden), pak si dávku navyšte na půl tablety, pokud by Vám lék stále nevyhovoval, domluvte se s Vaším lékařem na případné změně léku. Hezký den.

MUDr. Nela Šrámková
MUDr. Nela Šrámková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Praha 8

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Obřízka ve starém Egyptě
Články: Obřízka ve starém Egyptě
Obecně se přijímá názor, že...
Atopický ekzém začněte řešit hned, jak se objeví
Články: Atopický ekzém začněte řešit hned, jak se objeví
Jeden flíček na kůži, který...
Hemoroidy
Články: Hemoroidy
Hemoroidy, žilní městky...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Braňte se nežádoucím účinkům ozařování
Články: Braňte se nežádoucím účinkům ozařování
Časné vedlejší účinky...
Co je to hydrokéla?
Články: Co je to hydrokéla?
Hydrokéla je označení pro...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: