Léky proti bolestem

  • Dotaz od: jan císař
  • Publikováno: 15.12.2009
  • uLékaře.cz

mám degenerativní změny na krční i na jiných částech páteře a často trpím bolestmi i v končetinách, které zhoršují kvalitu života. Po béžných lécích(cinarizin, melovis, dimexol,atd. mě tlačí žaludekNejlépe mi zatím pomáhá neurol. Někde jsem četl, že neuroleptika jsou lepší, ale ty se prý musí brát denně, je to pravda?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano, pro zaručení ůčinnosti je vhodné brát tyto léky denně, aby se vytvořila správná hladina léku a byla zaručena jejich ůčinnost. Pokud trpíte bolestmi, je vhodné se jít poradit do spec.ambulance pro léčbu bolesti, kde pracují erudovaní odborníci na tuto problematiku, vhodnou ambulanci dostupnou pro vás v okolí vašeho bydliště si vyhledejte na tomto odkaze: http://www.linkaprotibolesti.cz/index.php?id=0500.Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: