Lupenka?

Dobry den, chtela bych se zeptat jestli to nemuze byt lupenka? Podle fotografie , Nesvedi, ani se to vice nerozsiruje.... Dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

dobrý večer, ano projevy mohou být i lupenka, nutné je přesné vyšetření u kožního lékaře. S pozdravem rafčíková

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: