Lysé místo na hlavě

Dobrý den,
 píšu ohledně lysého místa na své hlavě. 
Je mi 17 let.
 Před 14 dny jsem byl na operaci s vrozenou srdeční vadou, kde mi byla vyměněna aortální chlopeň za mechanickou náhradu.
Operace proběhla v pořádku, ale musím užívat Warfarin a kvůli tomu také píšu.
Dočetl jsem se, že po Warfarinu se můžou na hlavě lysá místa nacházet, ale přijde mi to jako velmi krátká doba, protože Warfarin ve formě tablet beru tak 10 dní.
 Před tím jsem s padáním vlasů nikdy problémy neměl.
 Také bych ještě dodal že mám cukrovku 1.typu.
 Jaký je Váš názor na můj problém? 
Děkuji mnohokrát za Vaši odpověď.


Odpověď odborníka:

Vážený pane Olivere, poruchy růstu vlasů mohou být způsobeny např. i cukrovkou. K upřesnění příčiny výskytu lysin ve kštici Vám doporučuji vyhledat dermatologckou ambulanci. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: