Makulární degenerace

Dobrý den, ráda bych věděla, jaký mají názor profesionálové z "ulekare.cz". Moje babička je právě týden po laserové léčbě,cituji "onemocnění sítnice a zadního segmentu oka podmíněné věkem". Prý budou následovat ještě nějaké injekce. Ráda bych věděla jestli může babička za měsíc letět bez obav letadlem (1x2h a 1x1h). Případně jak velká a jaká jsou rizika a jestli jim jde nějak předcházet. Děkuji za odpověď a jakýkoliv názor.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, na tuto specifickou otázku vám bez znalosti stavu sítnice, průběhu operace (komplikace) a nynějšího pooperačního stavu /které se zjištuje oftalmologickým vyšetřením v ambulanci/ odpovědět nemohu, bylo by to ode mne nezodpovědné. Ptejte se ošetřujícího očního lékaře na kontrole, který zhodnotí stav babičky v aktuálním čase a vysloví svůj názor. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: