Makroadenom v těhotenství

Vážený pane doktore, jsem v 10. týdnu těhotenství a pro makroadenom užívám 2x0,5mg týdně Dostinex. Gynekolog mi určil užívat dostinex v těchto dávkách do 16.tt. Endokrinolog určil snížit ihned dávkování na 0,5mg 1x týdně a užívat do konce těhotenství. Z 28.10.2008 dle MRI makroadenom 11x14mm po půl roce mírná regrese ze 17mm.perimetr v normě. Zajímalo by mě, který postup v užívání je pro mě bezpečnější? Děkuji za Váš názor Iveta

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vzhledem k tomu, že nález reaguje i na snížené dávky, doporučovala bych nadále užívat jak určil endokrinolog.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: