Mam maleho syna je mu 7mě...

  • Dotaz od: bičiště ivo
  • Publikováno: 2.6.2008
  • uLékaře.cz

MAm maleho syna je mu 7měsícu je velmi živí od 6měsícu se plazí často do nečeho naráží i pres zabrany muže to mít vliv na jeho vívoj?Stalo se že i narazil hlavičkou do stolu.omhf

Odpověď odborníka:

Dobrý den, při učení se plazit, lézt atd. jsou nárazy na překážky běžné. Pokud nenaráží prudce (třeba pádem z výšky), neupadá při nárazu do bezvědomí apod., nemělo by to na jeho vývoj mít negativní vliv.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěž o krém BELOBAZA®


 celý článek

x