Mám pouze panické ataky?

  • Dotaz od: vladoni.vk
  • Publikováno: 17.10.2010
  • uLékaře.cz

Vážený pane/í/,již od mládí trpím strachem ze smti.V době,kdy mi začalo být jasné,že nic netrvá věčně-v uvozovkách-jsem se začala v noci probouzet,mám pocity urputné úzkosti.Došlo to až tak daleko,kdy jsem schopna,z ničeho nic se probudit ze spaní,s tímto pocitem.Musím okamžitě vstát a jít z postele a převést své myšlenky jinam-zatím mám času dost.Nejhorší je,že si vyčítám,že jsem tomuto problému vystavila i děti,které jsem strašně chtěla.Dnes si říkám PROČ,když jsem je vlastně vystavila tomu samému,s čím se potýkám já.Večer nemohu usnout,mám strach z oněch probuzení.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doporučoval bych konzultaci na psychiatrii. Panické ataky jsou zcela legitimní onemocnění, které však lze úspěšně léčit pomocí léků. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: