Panické ataky

Dobrý večer, můj manžel trpí panickými ataky. Momentálně je na 3 měsíční léčbě na psychiatrickém oddělení U Apolináře v Praze. Bylo mu řečeno,že po dokončení léčby bude následovat další léčba právě na panické ataky v denním stacionáři,kam bude muset denně docházet.My ale bydlíme v Karlových Varech a denní dojíždění do Prahy je prakticky nemožné.Proto se chci zeptat,jestli by se nemohl léčit v kraji Karlovarském? A jestli je možné úplné vyléčení? Chceme si pořídit rodinu. Děkuji za odpověď. Markéta

Odpověď odborníka:

Markéto, určitě je možné , aby se Váš přítel vyléčil a léčbu panické ataky je možné absolvovat v místě Vašeho bydliště v jakékoliv psychiatrické ambulanci. Vyžaduje většinou kombinaci biologické léčby (medikamenty) a psychoterapie.Poptejte se v okolí, zda někdo nezná psychiatra nebo psychiatru , na kterou byste se mohli s přítelem obrátit.

MUDr. Andrea Bryčková
MUDr. Andrea Bryčková

Specializace: Psychiatrie
Pracoviště: Psychiatrická ambulance v Hořicích NZZ

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x