Masturbace po operaci

Před pár dny jsem byl na akutní operaci varlat, bohužel si nepamatuji název problému, zkrátka jsem měl přiškrcené pravé varle. Když ho vyndali, bylo naštěstí ještě živé a tak ho vrátili zpět. Přichytili ho, aby se to nestalo znovu a to stejné udělali na druhé straně. Mám tam teď tedy dvě zašité rány. Propustili mne z nemocnice a mne zajímá, jestli je možná masturbace. Jestli se nemůže něco stát a dál zkomplikovat či způsobit další bolesti. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Zřejmě jste byl na operaci kvůli torzi varlete. Doporučuji asi tak týden sex abstinence po zákroku, dále se domluvte s lékařem, který výkon prováděl. LM

MUDr. Ladislav Mašek
MUDr. Ladislav Mašek

Specializace: Urologie
Pracoviště: Urologie Ukrajinská, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: