Meinerův syndrom

Minulý týden jsem prodělala záchvat .Rotační závratě , zvracení všeho o jsem snědla či vypila okamžitě po prudkém pohybu . Na pohotovosti jsem dostala 2 injekce a jela domů s tím že druhý den mám zajít na ORL . Na orl proběhlo vyšetření dostala jsem žádanku na Audiometrii a Avertin . Dnes jsem byla na Audiometrii . Výsledky pravé ucho zhoršení 10,5 a levé 6,4 ... Nevím zda-li je to špatné na kontrolu na ORL až zítra . předem děkuji za odpověd . Karolína

Odpověď odborníka:

Vážená slečno Karolino, audiometrie posoudí sluch; poruchy rovnováhy a vnímání polohy vyžadují jiná vyšetření. Doporučuji Vám domluvit se s Vaším ORL lékařem na doplnění příslušných testů a podle výsledků zvolit další postup. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: