Menstruace

Mám jít na artrocentezu čelistního kloubu a mam být v celkové anestezii. Jenže se bojím, že mi přijde menstruace. Mohu použít prášky na oddálení Norethisteron? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Norethisteron se na oddálení mensrtruace dá použít, jen by o tom anesteziolog měl vědět, že jej užíváte.

MUDr. Jaroslav Čupera
MUDr. Jaroslav Čupera

Specializace: Intenzivní medicína
Pracoviště: ARO Nemocnice Ivančice

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: