Menstruace

Dobrý den beru antikoncepci Dienille každý měsíc jsem měla normálně menstruaci občas slabší a občas silnější. Asi pred třemi týdny jsem spala s přítelem a teď jsem měla menstruaci ták že ze mě vytekli tak dvě kapky a mic víc můžu být těhotná? Nebo na to může mít vliv to že jsem nastydlá už delší dobu? Předem děkuji za odpověď Klára

Odpověď odborníka:

Nastydnutí na to vliv mít nebude pro jistotu si udělejte gravitest ale pokud jste neudělala chybu v užívání je gravidita nepravděpodobná. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: