Měsíčky a warfarín

Dobrý den jsem po operaci plastika břicha a následkem toho jsem dostala trombozu jsem na Warfarínu a ted jsem dostala měsíčky co trvaly 12 dní a 5 dní jsem nemohla vůbec z domů.Nikdy jsem antikoncepci žádnou nebrala,pro Gilbertův syndrom na játrech,ale ted jsem se dozvěděla že to klidně můžu brát,protože to není nemoc ,ale jen to víc propouští barvivo.Ale chtěla jsem se zeptat jestli by bylo možné nasadit píchanou antikoncepci DEPO PROVERA otěhotnění už teda nehrozí,ale na úpravu toho krvácení ,není možné abych tak chodila do práce a Warfarín mě zatím zůstává rok a možná i déle.Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vzhledem k tromboze je antikoncepce nyní vyloučena. Silné krvácení je díky warfarinu. další cyklus by měl být lepší, event. zajděte na gynekologii. Depo provera může udělat další potíže ve smyslu nepravidlného krvácení.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
 
Naposledy čtené: