Migréna

Dobrý den, trpím migrénou s aurou a všechny poprovázené projevy migrény jsou velice podobné příznakům mrtvice. Ale máme to v rodině všichni podobné. Proč se na Vás obracím, je to, že dnes v noci mi začal brnět spodní ret na levé straně, od koutu tak do půlky rtu. Není to mravenčení, ale jako by se stával necitlivý.....Je to důvod k panice? :-) Děkuji za odpověď. Adriana

Odpověď odborníka:

Milá Adriano. Nikdy není důvod k panice:-) Je ovšem třeba, abyste měla k ruce lékaře,který si s migrénou ví rady:-) Prášková medicína si rady neví, ta druhá ano. s pozdravem a poděkováním za důvěru Petr Jugas

MUDr. Petr Jugas
MUDr. Petr Jugas

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Soukromá praxe neurologie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Články: Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Brnění je nepříjemný pocit...
Antikoncepce po čtyřicítce – máte na výběr!
Články: Antikoncepce po čtyřicítce – máte na výběr!
Každá žena má v různých...
Celiakie
Články: Celiakie
Celiakie, celiakální sprue...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: