Migréna a aft

Chtěla bych se zeptat už od včerejšího odpoledne se nemůžu zbavit migrény, poleví vždycky jenom dokud působí ibalgin. Je pravda, že migrénou v rodině trpíme a v minulých dnech jsem mi sešly skoro všechny spouštěcí faktory, ale ještě nikdy se mi nestalo, že by mě migréna do druhého dne nepřešla. Může to být spojené s tím, že se mi v krku, někde před mandlí udělal aft? Neuvěřitelně bolí pokaždé, když polknu, ale obzvláště hrozné je to, když jím, to mi vytrysknou slzy a vystřeluje mi bolest až do ucha, pokaždé, když se mi migréna spustila bylo to právě u jídla a dnes to nejprve vypadalo, že už to bude dobré a spustilo se mi to u oběda, zahnala jsem to ibalgnem a potom se to vrátilo během večeře.

Odpověď odborníka:

Afta migrenosní záchvat sama spíše nespustí. Pokud je bolest jiného charakteru, než bývá, možná by Vám spíše mohl bolesti hlavy působit zánět u mandle. Zvažte vyšetření na ORL.

MUDr. Magdaléna Hlavačková
MUDr. Magdaléna Hlavačková

Specializace: Neurologie
Pracoviště: neurologická ambulance Uherský Brod

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: