Migréna po masáži hřejivou mastí

Dobrý den. Mám dotaz. Je možné, že by po namasírování krční páteře a ramen koňskou hřejivou mastí mohlo dojít ke spuštění migrény?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, teoreticky to možné je - hřejivá mast mohla způsobit zvýšení průtoku krve oblastí hlavy, s následnou migrénou.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: