Mikropenis a fimoza

Celý život mám problémy s velikostí penisu. V erekci se dostanu maximálně na 10 cm, v klidu se penis nedá ani snad změřit, jak je malý...V pubertě jsem hrozně trpěl a styděl se. Dnes už jsem s velikostí smířený a neřešil jsem to...Ale začal další problém...Nemohl jsem nejprve přetáhnout předkožku v erekci...Dlouhodobým cvičením v horké vodě nakonec se mi podařilo problém vyřešit. Ne nadlouho. Po půl roce se mi stejný problém vrátil, jen s tím rozdílem, že předkožku nepřetáhnu už ani v klidu:-(...Prosím, můžete mi poradit co mám dělat? Byla by možná u mě obřízka? Vůbec si nedovedu představit, jak by ji mohl doktor provést, když mám v klidu tak malý penis. Dokonce jsem četl, že po operaci je penis zafašovaný...to mě by ale nešlo...mám ho prostě moc malý:-(

Odpověď odborníka:

Obřízka by byla určitě vhodná a samozřejmě, že by šla provést. Zaručená metoda, kromě operace, na zvětšení penisu není. Existuje však spousta cviků a léků doporučených ke zvětšení.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+6 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: