Mikroskopická hematurie

Dobrý den, 10ti letému synovi byla po faryngitidě a následné léčbě Duomoxem, diagnostikována mikroskopická hematurie. Po hospitalizaci a vyšetření ledvin bylo konstatováno, že nález je normální s výjimkou rozšíření kanálků. V moči nejsou bílkoviny, mikroskop. hematurie přetrvává již 3 týdny. Prosím o sdělení, zda lze tento stav léčit.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, hematurie je pouze symptomem, sama o sobě, jako taková se neléčí.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: