Mliečne zúbky

Dobrý deň, pán doktor/ka, chcela by som sa opýtať či je možné, aby môjmu 13-mesačnému synovi rástli zuby 5-ky stoličky skôr ako 3-ky očné a 4-ky stoličky? Jednu spodnú stoličku už má vonku, teraz mu ide vrchná stolička..Ale medzi nimi a 2-kami sa mi zdá veľmi veľká medzera..Je možné ,aby to boli 5-ky? Ďakujem za odpoveď..

Odpověď odborníka:

Dobrý den Moniko! Ano, je to možné a vůbec se není čeho obávat. Mléčné zoubky rostou někdy na přeskáčku, ale nepředstavuje to žádný problém. Hezký den.

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: