Motání hlavy

Chtel bych se zeptat na můj zdravotní problém. Již půl roku se mi mota hlava k tomu poslední dobou se přidala unava a slabost občasný tres rukou někdy pocit na zvraceni.takove podobné stavy jsem měl v roce 2002 po cca 10 měsících to odeznělo. Po všech vyšetření chtěl zjištěna toxoplasmosa. Tento stav se mi opakoval po zvýšené namaze v roce 2008.v současné době vyšetření na infekčním neurologie ct mri mozku a krční páteře zjištěny degenerativní změny v oblasti páteře dále Orl. Všechno dle lékařů v normě. Krevní tlak ok .pět let užívám léky na cholesterol.Predem fenofix a cca měsíc ad.brintelix.pry to může být psychosomaticke ho původu ale s tímto jsem nikdy neměl problémy. Předem děkuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Milý Zdenku.
Symptomy,které máte patří do spektra nežádoucích účinků Fenofixu.Všechny léky na snížení hladiny cholesterolu slibují
nesplnitelné---prevenci.
Skutečná prevence je aktívní přínos,který každý z nás aplikuje
ve svém životním režimu:-)

Máte dvě možnosti,jak nynější situaci řešit:
Pokračovat u lékaře,který se zabývá hlavně opisováním dat,která přicházejí z laboratoří a radiologie . Spektrum komerční medicíny je takřka nekonečné.
Lze tedy pokračovat například vyšetřením mozkomíšního moku a podobně.
Nebo můžete zvolit lékaře,který diagnózu a léčbu sám aktívně vytváří-
díky zkušenostem a metodám,které sám provádí( akupunktura, vlastně celá čínská medicína, homeopatie,rehabilitace nebo jejich syntéza
s tou tradiční-evropskou medicínou).

Držím Vám palce a věřím,že se uzdravíte.

s :-) Petr Jugas

kontakt na mě: mens-sana@seznam.cz

MUDr. Petr Jugas
MUDr. Petr Jugas

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Soukromá praxe neurologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: