Motání hlavy

Dobrý den, je mi 21 let. Nevím zda to má spojitost.ale před týdnem jsem dostala chřipku, lékař mi předepsal antibiotika a to na týden(erdomed a fromilid uno). Ještě ten den se mi začala motat hlava. Myslela jsem si, že je to z té nemoci,ale po pár dnech chřipka ustávala zato motání hlavy stále ne, tak jsem si zašla k doktorovi a ten mi prokřupal krk a záda (myslel, že je to z toho a ať hodně piju). Také před pár dny jsem vysadila antikoncepci, chceme s přítelem miminko,ale myslím, že to motání být z toho nemůže,nevím? No ale ani to srovnání a prokřupání krku a zad mi nepomohlo,naopak se mi na zádech zkřípl nerv a bolí to,ale to vím, že přestane. Strašně mě trápí to motání hlavy, nikdy před tím jsem to nezažila a bojím se. Je to unavující, nepříjemné, vlastně s tím ani nejde vést normální život. Jsem z toho otrávená a bojím se, aby to tak nebylo napořád. Do dobrání antibiotik mi zbývá ještě dva dny a motání hlavy trvá už 5 dnů.Prosím o radu, čím to je nebo co mám dělat nebo kam si s tímto problémem zajít. Předem moc děkuji...!!

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Marino! Může se jednat i o nežádoucí účinek antibiotik. Doporučuji přerušit léčbu antibiotiky (která ovšem na chřipku nijak nepomohou, muselo se jednat o jiné onemocnění, angínu, bronchitidu apod). Pokud do 2-3 dní motolice neustoupí, pak vyšetření na neurologii. Na antibioticích ovšem nemáte vést normální život, ale dopřát si klidový režim na lůžku.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: