Motani hlavy,navaly horka,poceni,slabost

Dobrý den byla jsem v listopadu na mini interupci a po šestinedělí jsem nedostala měsíčky tak jak jsem měla,tak mi paní doktorka píchla injekci na vyvolání měsíčků.Asi do týdne přišla menstruace,nechala jsem si dát DANU(MIRENU).Od té doby co jí mám tak pořád špiním.Dnes jsem dostala menses a neni mi dobře.Tak se chci zeptat zda je možné že je to z té DANY.Předem mnohokrát děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, po zavedení tělíska MIreny,jak uvádí i výrobce, se může nějakou dobu , cca až 3- 4 měsíce, nepravidelně krvácet nebo špinit. Organismus si na tělísko zvyká. Celková reakce organismu, tedy to ,že Vám není dobře, není pro Mirenu obvyklá. Jen úplně minimální procento žen má s Mirenou obtíže déle. Zkuste užívat vitamin C 1000mg, nebo Mobivenal plus, které jsou volně k dostání v lékárně a působí proti špinění či krvácení. Jinak je tělísko Miréna v současnosti opravdu nejlepším tělískem , které se dá zavést. MUDr. VIlém Jelínek

MUDr. Vilém Jelínek, CSc.
MUDr. Vilém Jelínek, CSc.

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynprofi s.r.o., Gynekologická ambulance, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: