Motání hlavy, nevolnost, slabost

Dobrý den, na konci února jsem musela být převezena do nemocnice, kvůli motání hlavy, všechno mi "padalo" doleva. Pár dní nato jsem podstoupila testy na ORL, na očním a krevní testy u praktického lékaře. Vše v pořádku. Paní doktorka mi řekla, že to mlže být i z antikoncepce, tak jsem jí před týdnem vysadila. Jenže problémy se mi vrátily znovu, je mi zle, motá se mi hlava, jsem unavená. Nevím co to může být, když mám všechny testy v pořádku..může to být jen v mé pychice? Předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den.Nesmírně si vážím Vaší důvěry.Přiznaky,které popisujete,bohužel nejde jednoznačně přiřadit k žádné klinické jednotce-tedy do žádné diagnostické škatulky.,Mohou být způsobeny stejně tak "benigní příčinou"/fukční poruchou svalstva šíje při přetížení krční páteře../,ale i dalšími příčinami.Jste mladá žena,musíte mít vyřešenou otázku původu stavu a doporučení vhodné životosprávy.Psychický doprovod jakéhokoliv tělesného nepříjemna nastupuje zcela "automaticky",není to nějaká záměrná reakce,za níž by se měl člověk stydět..Jsem si jistá,že všichni Vaši ošetřující lékaři přistupovali k Vašemu vyšetření a léčbě se vší odpovědností/důležité je např.vyjádření se k vhodnosti aplikace horm.kontraceptiv/,jen zřejmě nebyl dostatek prostoru pro vysvětlení věcí Vám.Moc prosím,obraťte se na svého praktika,.požádejte jej o konsultaci-jistě rád v klidu vše vysvětlí tak,abyste se cítila bezpečně.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+8 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: