Mozková mrtvice

Dobrý den,moje 86.l.maminka prodělala mozk.mrtvici,má levou stranu ochrnutou.Po 17.dnech v nemocnici ji dovezli domů a za 3týdny dostala do levé nohy trombozu.Musela zase do nemocnice,byla tam 25dnů a má nové léky ENAP a WARFARIN na ředění krve.Dříve udržela normálně stolici a teď,když se vrátila po tromboze ji stolice neustále uniká.Proto bych chtěla vědět,zda je to WARFARINEM.Děkuji .Zdraví dcera Alena

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Aleno! Spíše než warfarinem je to způsobeno mrtvicí. Warfarin je lék ovlivňující srážlivost krve a s neurologickým postižením v důsledku jeho užívání jsem se ještě nesetkal, ani výrobce před ním nevaruje.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: