Mužský orgasmus bez vyvrcholení

Dobrý den. Mám přítele, kterému je 57 let, bere asi 14 dní lék Tamipro a od té doby dosahuje orgasmu bez vyvrcholení, ale pocity má při tom stejné jako při běžném orgasmu s vyvrcholením. Je možné že tento lék má na to vliv?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Bohumilo. Lék Tamipro by neměl ovlivnit sexuální prožitek Vašeho partnera. Může vzácně vyvolat bolestivé stopoření údu (priapizmus), taky má vliv na ejakulaci, ale libido a orgazmus neovlivňuje.

MUDr. Michaela Bobelová
MUDr. Michaela Bobelová

Specializace: Vnitřní lékařství
Pracoviště: Dialyzační a nefrologické centrum při NsP Havířov

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: