Můžu mít aids?

Dobrý den, Před 5 týdny jsem měl nechráněný sex. Teď mám vysokou teplotu a průjem, muže jít o nákazu AIDS, nebo kde jen o střevní chřipku? Děkuji

Odpověď odborníka:

Spíše jde jen o střevní virosu, ale pokud šlo o styk rizikový, určitě bych krevní testy k vyloučení HIV doporučovala.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: