Můžu jít na mr s černým kašlem?

Dobrý den. V nejbližší době mám jít na Magnetickou rezonanci ale zárověn mám podezření na černý kašel krev mi brali v pondělí a mám ATB klacid preventivně za jak dlouho budou výsledky? a jestli můžu jít na MR s černým kašlem a ATB ? děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, na MR jít můžete i při současném onemocnění. Co konkrétně z krve bylo nabíráno (krevní obraz?, jaká konkrétní biochemie?) nevím, takže nemohu soudit, kdy budou výsledky. Nicméně výsledky běžných odběrů bývají do druhého dne.

MUDr. Miroslava Frčková
MUDr. Miroslava Frčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: