Mykoza

Dobrý den, minulý týden mi můj gynekolog diagnostikoval mykozu. Jedná se o bílý povlak. Dostala jsem mast Canesten. Jenomže ani po týdnu jsem nezaznamenala žádné zlepšení. Po novém roce mám jít na kotrolu. Co bude následovat, jestli se to nevyléčí? Je to vážné? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Vážné to jistě není pokud mast nezabere zhotoví se kultivace včetně citlivosti mikrobní obraz poševní a podle výsledků se nasadí léčba. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Alkohol a chřipka
Články: Alkohol a chřipka
Tradiční "chlapské" rady...
Víte, co je to šestá nemoc?
Články: Víte, co je to šestá nemoc?
Šestá nemoc je dětské...
Abstinenční příznaky při odvykání kouření
Články: Abstinenční příznaky při odvykání kouření
Kouřením se zvyšuje počet...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Bolest zad nepodceňujte – může jít o vážný problém
Články: Bolest zad nepodceňujte – může jít o vážný problém
Stává se vám často, že vás...
Jak usnadnit hojení po trhání zubu
Články: Jak usnadnit hojení po trhání zubu
Zubařské křeslo není zrovna...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: