Myom dělohy

Prosím o radu pane Doktore,lékař gynekolog mi diagnostikoval myom v děloze o velikosti 17mm,mám problémy se silnou a bolestivou menses a lékař mi doporučil nitroděložní tělísko Mirena,ale trpím na záněty vnějších rodidel tak nevím jak se mám zachovat.Byla mi doporučená i hormonální léčba, kterou ale nemůžu brát,protože ji nesnáším,Stejné problémy měla taky moje maminka asi v mích letech a podstoupila operaci a byla ji odebraná děloha.Děkuji za odpověď,pěkný den!

Odpověď odborníka:

S Mirenou máme na našem pracovišti ty nejlepší zkušenosti,před zavedením je potřeba,aby v pochvě byl normální nález příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: