Nadměrné pocení v klimakteriu

Užívám Lady Bon na návaly, zatím asi dva týdny, ale moc se po něm potím, je to normální? Asi ho budu muset vysadit, je to velmi nepříjemné. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Hezký den Marie, přípravek Lady Bon je hormonální substituční lék, který se užívá ke zmírnění projevů klimakteria, tedy menopauzy, nadměrné pocení je u Vás zřejmě projevem hormonální nerovnováhy, která je v klimakteriu běžná. Pokud se Vám však zdá, že to pocení se zhoršilo právě s užíváním tohoto medikamentu, kontaktujte svého gynekologa, bude vhodná změna za jiný preparát. S pozdravem, K. Jiříčková.

MUDr. Kristýna Jiříčková
MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: