Nález hpv

Dobrý den,mám hpv virus.V poslední době mám čírý výtok,který nezapáchá, běžné stěry prý jsou v pořádku. Asi třikrát jsem si nechala píchnout Folivirin a pokaždé jsem po něm měla asi tak tři čtyři dni vodový výtok,tak už jsem to raději nechtěla.Nyní mám udělané stěry z úst a prý tam mám nějakou bakterii co způsobuje chřipku,tak beru Duomox.Může to být nějaká pohlavní choroba? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pohlavní choroba to téměř jistě nebude i když z fotografie v tomto rozlišení není možno prakticky nic určit. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: