Nárok na částečný invalidní důchod

dobrý den, prosím o posouzení svého zdravotního stavu. ortopedie:stále bolesti zad, léčena rehabilitací, obtíže se zhoršují. Plochá hrudní kyfosa,provostranná hrudní rotoskoliosa a levostranná bederní rotoskoliosa,pravé rameno a lopatka níž, plochá hrudní kyfosa,ochablý svl.korset, páteř se omezzeně rozvíjí.cobbův úhel 32 st. Vertebrogenní alg.sy.při esovité rotoskoliose. Dop:cvičit, nevhodné sedavé zaměstnání nebo delší stání. REHABILITACE:těžká pravostranná skoliosa, spasmyPV v oblasti Th,L,spasmus trapezů,rotace pánve a vybořčení,Zk2 vah nesinif, blokády žeber bilat. Omezení flexe s rotací I.dx C.p.,rotace vlevo volnější,omezení extenze s rotacmei bilat,spasmus trapezů.Blokáda C/Th,blokáda oc/Cl,2vlevo Zá:skoliosa Th/L,tinitus,Vas polytop Dop:Solux 10minna TH před mobilizací a automibilizací žeber dle Mojžíšové 6x,parafin.....NEurologie:provedené CT vyšetření t.č.jednoznačný nález herniace nepotvrzuje,obtíže při statickém zatížení t.č.stále přetrvávají,je nutná analgetická stálá terapie.Pokud může uzpůsobit režim -změna polohy,rozvcičení,obtíže jsou mírnější,nemusí užívat tolik analgetik.Zvýraznějící se tinitus,pocit šelestu v levé pol.hlavy.....Dg.těžká porucha dynamiky a statiky páteře s vícetažovým vertebrogenním algickým syndromem-cervicalgie,thoraclagie,aktuálně kořenový iritačně-senzitivně zánikový syndromL4,L5 se střídavou lateritou.Doporučení:t.č. provedená vyšetření vyloučila jasnou herniaci disku či jinou patologii,která by byla indikací k operačnímu řešení. etiolgicky je původem obtíží TĚŽKÁ SKOLIOSA.NUTNÉ OVLIVNĚNÍ ZÁKLADNÍHO REŽIMU,PACIENTKA NENÍ SCHOPNA STATICKÉ ZÁTĚŽE DLOUHODOBÉ /VSEDĚ ČI VESTOJE/DLOUHODOBĚ,ZCELA NEVHODNÁ PRÁCE SE ZVEDÁNÍM BŘEMEN apod. pro tinitus,šelest bude doplněno ORL vyšetření. Nutná pravidelná LTV,zde kontrola při zhoršení stavu..ORL:pac subj asi půl roku trvající tinitus a hučení v hlavě.obtíže trvají asi půl roku. stoná s C páteří...Zá Tinitus auris I.sin. Dop.Geratam , betaserc.. RHB C páteře,kontrola zde po dobrání ke kontrolní audiometrii.. prosím,můžete mi napsat,zda bych měla podle těchto nálezů nárok na částečný invalidní důchod?jsem často v PN a v práci nemohu bolestí vyddržet.mám již několik let status ZPS,nyní OZZ děkuji

Odpověď odborníka:

Domnívám se, že nárok na část. invalid. důchod máte.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Rakovina ledvin: tichý nepřítel
Články: Rakovina ledvin: tichý nepřítel
Téměř všechny nádory tohoto...
Meningitida
Články: Meningitida
Meningitida je zánět...
Jak zatočit s rýmou: zkuste recepty našich babiček i nejnovější trendy
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Parkinsonova choroba
Články: Parkinsonova choroba
Parkinsonova choroba je...
Parazitární nemoci kůže (3. díl)
Články: Parazitární nemoci kůže (3. díl)
Štěnice jsou ploché...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x