Nárt

Včera jsem dostal při fotbale takzvaně šlapáka na nárt, když chodím tak mě nárt bolí a musím chodit jen v volné botě. Na nártu když po něm rukou přejedu cítím menší bouli. Je to jen naražené?

Odpověď odborníka:

S největší pravděpodobností ano. Ale při každém takovém úraze, kde byl silnější úrazový děj je na místě provedení nejen vyšetření v chirurgické ambulanci, ale i rtg snímek. Ten zlomeninu vyloučí. Navštivte chirurgickou ambulanci k vyšetření. Jinak klid, chladný obklad, Dolgit gel. Stav se bude jistě rychle, pokud nebude zlomenina, upravovat.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: