Nebilet, muze ovlivnit erekci?

Dobry den, kvuli vysokemu tlaku jsem zacal brat Nebilet, avsak, zda se mi, ze ovlivnuje castecne i erekci. Vzdy jsem byl zvykly na erekci na povel, tvrdou jak beton a to tedka jaksi neni obycejem. Chci se zeptat, zda antihypertenziva mohou ovlivnovat erekci. Pripadne jak se toto pak resi. Dekuji Jan

Odpověď odborníka:

Dobrý den, může to být Nebiletem i jinými antihypertenzivy. Domluvte se na změně léku

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Se syndromem studených končetin můžete zatočit svépomocí
Články: Se syndromem studených končetin můžete zatočit svépomocí
Trápí vás revma? Pak jste...
Máte zelený zákal? Držte hlavu nahoře
Články: Máte zelený zákal? Držte hlavu nahoře
V létě houfně zapomínáme na...
Porucha jater se projeví i na rukou
Články: Porucha jater se projeví i na rukou
Jaterními chorobami, ať už...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Alkohol zažívání zlepšuje – ovšem jen v malých dávkách!
Nežádoucím účinkům očkování lze předejít
Články: Nežádoucím účinkům očkování lze předejít
Očkování proti žloutence A...
E-cigareta: pomáhá, nebo spíš škodí?
Články: E-cigareta: pomáhá, nebo spíš škodí?
Elektronická cigareta nebo...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x