Necitlivost tváře

Paní doktorko. Před 3 dny se mi stalo, že jsem náhle necítila polovinu úst. Když jsem se usmála, šel mi nahoru jen jeden koutek. Avšak druhý koutek jsem neměla nijak spadlý na pohled, jen znecitlivěný. Hodně jsem zpanikařila, jelikož už takto trpím psychickou poruchou s úzkostmi. Asi po minutě to přešlo a ústa jsem normálně cítila, když jsem je rozhýbala. Avšak když mi babička řekla, že by to mohla být mrtvička, zpanikařila jsem a přidalo se brnění prstů na téže straně těla, které také trvalo jen pár minut. Stalo se mi to krátce potom, co jsem celé ráno byla opřená právě o část tváře, která mi později znecitlivěla. Když jsem se zvedla z postele, napřed jsem nemohla ani otevřít pusu, protože mě hodně bolely panty, až za chvíli se dostavilo znecitlivění. Paní doktorko, mohla jsem si ústa přeležet? jako např. ruku? Nebo se mohlo jednat o mozkovou mrtvici? Jinak jsem nebyla nijak zmatená ani mi nebylo špatně..Jsem gravidní v 7tt a je mi 21 let. Děkuji za Vaši odpověď.

Odpověď odborníka:

Milá Petro,
Podle Vašeho popisu se určitě nejedná o mrtvičku.Přechodná porucha hybnosti byla nepochybně způsobena otlakem.jste gravidní a tedy značně citliváa,potíže se zcela upravily,není co řešit .Těšte se na miminko Kl

MUDr. Eliška Klímová
MUDr. Eliška Klímová

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Neurologie-EMG s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x