Negativní těhotenský test po užití postinoru

Pred měsícem jsem užila postinor, menstruace prisla presne v termínu (cca 12dni po užití) den po skončení menstruace jsem si radeji udelala tehotensky test, ktery byl negativní. Mam pro jistotu test znovu opakovat ? Diky za odpoved.

Odpověď odborníka:

Lucie, nemusíte, pokud byl test negativní těhotná nejste. Přeji pěkný večer.

MUDr. Markéta Pražáková, Ph.D.
MUDr. Markéta Pražáková, Ph.D.

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka, Kralupy nad Vltavou

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x