Negativní test

Můžu věřit těhotenskému testu,když jsem si ho dělala večer? Mám antikoncepci Depo Provera,ale pohlavní styk jsem měla 5 dní po aplikaci,aplikace proběhla 3. den MS,můžu tomu testu věřit? vyšel mi negativní..Test sem si dělala necelé 3 týdny po pohl.styku.

Odpověď odborníka:

Ještě ho zopakujte za týden, pak by to mělo být spolehlivé. Lépe z ranní moče.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: