Nehojici zlomenina

dobry den mam třištivou frakturu třeti diafyzy metatarus po 3 mesicich lečby mam úlomky v dobrem postaveni nohu trochu oteklou bez svalku vůbec tam není. lekař stim nic nedela .nemelobyseto začit rešit melsem mesic sadru a další dva bez sadry chuze o berlich dekuji za radu

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Při tomto typu zlomeniny je na rtg snímku patrný svalek či hojení až po několika měsících. K léčbě je vhodné doplnit magnetoterapii a vodoléčbu a postupně začít zatěžovat. Operační řešení v této lokalitě je nepravděpodobné a zlomenina se postupně zahojí.

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: