Nekróza thc viry

Dobrý den, slyšel jsem, že THC obsažené v marihuaně může zkreslovat výsledky krevních odběrů zejména žloutenky, testy pak dopadají negativně, dále prý THC tlumí příznaky (žloutnutí, tvrdost jater), které se vpodstatě ani nemusí projevit a co je snad nejhorší, že prý tato látka poskytne viru nejen ochranu ale může se díky ní roznést po těle až do mozku a střev, kde se dál množí nekrotickým způsobem, což vede v případě zasažení mozku v 80% ke smrti nebo doživotní invalidytě. Pacienti, kterým nebylo možno zjistit přítomnost onemocnění, trpí hlenovitými průjmy a subfibriliemi takže nakonec skončí na gastru (v případě zasažení střev), kde jim zjistí při gastroskopii H. bakterii a nebo další záněty, což je u kuřáku hl. marihuany typické a předepíší antibiotika, což vede k apatii imunitního systému a ve výsledku si vir vesele zmutuje na supervir a z mozku udělá kaši. Mozek je prý pro nekrotický typ šíření jako ráj, protože nekrotická hmota nemá kam odcházet jako v případě střev směrem dolů. Střeva se mohou vyčistit výplachy před kolonoskopií a také se nic nezjistí (v tom lepším případě, v horším případě dojde k spřetrhání při výkonu), tam je průchod volný ale mozek.. Nejlépe se mu prý daří ve zrakové části protože se rychle regeneruje, přičemž se často oběvují prasklé žilky a oči zrcadlý. Prosím moc potřebuju vědět co je na tom pravdy, jestli se nejednalo o jiný vir a jestli je to vůbec možné, protože vším jsem si prošel, včera se mi dokonce na 10s zmlžil zrak, objevují se rudé žilky a rychle mizí, oči zrcadlý, při průjmech a s potu byl cítit jako grilovací zápach (při počáteční jako angíně), průjmy doprovázely bolístky které přešly do podbřišku a vymizely po kolonoskopii po výplachu, taktéž se přestaly objevovat hleny a divné černé částečky ve stolici ale objevily se šílené bolesti hlavy při námaze za doprovodu smáčivého pocitu v těch místech, subfibrilie a únavu. Od zítřka začínám brát antibiotika. Vše se vyvinulo do této podoby po čtyřech měsících od kontaktu s podivným člověkem nejspíš feťákem kdy jsem si u něj lokl kávy (idiocie) a zřejmě mě škrábl jehlou na cestu. Tím si nejsem 100% ale že to udělal jiným lidem ano. Tyto informace o možnosti působení THC jsem se dozvěděl od bývalého doktora, který to říkal obecně větší skupině a o mém případu absolutně nic nevěděl a neví. Prý to není známo, protože studií o účinků cannabis a nemocí je málo. Umřu? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, rozhodně není důvod k panice. Doporučoval bych ale neodkládat návštěvu lékaře a provést testy na žloutenku. Podle výsledků pak lékař jak stanoví diagnózu, tak i navrhne případnou terapii. Nemusíte mít ale strach. Příznaky, které jste popsal jsou velice nespecifické, takže nemusí vůbec nic znamenat. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x