Nemoc a menstruace

Dobry den, je mi 16 let a potrebuji vedet co se deje. S pritelem jsme meli styk a udelal se do me celkem asi 3x , beru antikoncepci , vzdycky predtim jsem to dostala spravne jsem jsem mela, treti den potom co jsem dobrala plato a dva dny predtim nez jsem to mela dostat me zacalo bolet v krku teplotu jsem mela 37,6°C , dneska mi doktorka rekla, ze mam virovou anginu. Zajimalo by me jestli jsem to spravne nedostala z duvodu, ze muzu byt tehotna nebo z duvodu nemoci. Asi neni mozne abych to dostala, kdyz opet zacnu brat antikoncepci na dalsi mesic? To by v tom pripade znamenalo tehotenstvi?

Odpověď odborníka:

Viroza na cyklus nemá vliv pro jistotu si udělejte gravitest dále podle výsledku Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x