Nepravidelný cyklus

Dobrý den, přes 6 let jsem užívala antikoncepci Triguilar a menstruaci jsem měla vždy pravidelnou. Před půl rokem jsem přešla na Minesse.První 3 měsíce užívání nové antikoncepce bylo vše v pořádku. Až ted poslední 3 měsíce jsem dostala menstruaci jen jednou. Na prohlídce jsem byla před 4 měsíci a vše bylo v pořádku. chtěla jsem se zeptat zda je to normální když mi menstruace vynechá. předem děkuji za Vaší odpoveď

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Ujistěte se, že nejte těhotná těhotenským testem a potom navštivte vašeho gynekologa, měl by o této situaci vědět. Pokud poctivě berete tabletky podle doporučeného harmonogramu a neužívala jste nějaké léky, které účinnost antikoncepce nějak narušují, měl by situaci řešit jedině váš gynekolog. Zná váš zdravotní stav i vaše hormonální nastavení. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
  • Prostata Prosím, může dojít k poruše (funkce) prostaty při stimulaci přes...
  • Krvave sperma Ahoj pred 3dny se mi ve spermatu objevila krev po prve byla...
  • Velikost plodu Ráda bych se zeptala jsem 29+1 tt a dnes jsem byla u dr na...
  • Vyšší hodnoty jaterních testů Prosím Vás, psal jsem zde včera, že jsem měl...
  • Ledviny Mám dotaz ohledně manžela- bolely ho 14 dní ledviny (jednu má scvrklou...
  • Mensi trhlina v menisku Chtěl bych se zeptat jaké jsou přesné příznaky tohoto...
 
Kam dál
 
 
Játra v ohrožení: jak poznat problém
Články: Játra v ohrožení: jak poznat problém
Játra jsou životně důležitý...
Sono karotid
Články: Sono karotid
Sono karotid, Doppler nebo...
Záněty vaječníků mohou vést k neplodnosti (II. část)
Články: Záněty vaječníků mohou vést k neplodnosti (II. část)
Záněty vaječníků mohou při...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Alergie na léky
Články: Alergie na léky
Nežádoucí reakce na léky je...
Sestavte si správný jídelníček – napoví vám potravinová pyramida
Plané neštovice: hrozba pro některé dospělé a těhotné
Články: Plané neštovice: hrozba pro některé dospělé a těhotné
Plané neštovice jsou běžným...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: