Neštovice

Moje dcera 9letá má 2 den neštovice. Dost jí to svědí. Chtěla bych se zeptat, jestli je vhodné užívání Panthenolu spraye, popř. co by jste mi doporučili.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Mirko, proti svědění je možné natírat i gelem s antihistaminikem (proti alergii) - svědění ustane nebo velmi levnou a přitou účinnou alternativou je tekutý pudr. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
10 zajímavostí o alergii na mořské plody
Články: 10 zajímavostí o alergii na mořské plody
Tahle přecitlivělost patří...
Srdce
Články: Srdce
Starověk spatřoval v srdci...
Správná výživa pomáhá pacientům s Parkinsonovou chorobou
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Co je to hydrokéla?
Články: Co je to hydrokéla?
Hydrokéla je označení pro...
Tlukot srdce: Na čem závisí jeho rychlost?
Články: Tlukot srdce: Na čem závisí jeho rychlost?
Faktorů ovlivňujících...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: