Neštovice

Dobrý den,syn má neštovice,dcera je ještě neměla.Za 2týdny máme jet k známým kde žena čeká dítě/ta už neštovice měla/.Je nějaké riziko ?Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud těhotná neštovice opravdu měla a není blízko k porodu (cca několik týdnů), nehrozí žádné riziko. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: