Neštovice

Dobrý den, mám 3 týdenní holčičku. Na svátky u nás byla na několik hodin kamarádka se svou 4 letou dcerou u které o 2 dny později propukli neštovice. Je nějaká pravděpodobnost, že je chytne i naše holčička?? Děkuji za odpověď. Milada

Odpověď odborníka:

Ano, riziko tu je. Neštovice jsou hodně infekční, ale pokud je dítě kojeno a matka neštovice prodělala, mohlo by být chráněno před infekcí.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: